Jag ska agera assistent

En vän till mig ska genomgå ett bröstlyft och jag märker på henne att hon är väldigt nervös inför detta men hon har inte ångrat sig säger hon. Eventuellt så ska jag följa med henne när hon ska göra det för hon vill inte gå själv dit och det kan jag förstå sedan behöver hon kanske hjälp när hon ska åka hem efter operationen. Jag har själv tänkt på det där med att kanske göra ett litet lyft och då är det främst mina ögonlock som jag skulle vilja få sig en liten uppryckning för jag tycker att jag ser ständigt trött ut, jag vet inte om man även kan göra det med laser som jag tycker känns lite snällare på något sätt för jag måste erkänna att jag är något nojjig för skalpeller, blod och sprutor så om jag ska göra någon skönhetsoperation så kanske jag måste få i mig lite lugnande.

This entry was posted on Friday, November 30th, 2012 at 8:40 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply