Jag har aldrig varit bättre

Vilken fantastisk helg som jag och min kära sambo hade, solen sken och mitt spel på golfbanan har aldrig varit bättre. Det är lite märkligt när man ibland kan känna att man står stilla i utvecklingen och kommer ingenstans och sedan helt plötsligt så sitter allt som det ska och då är det värt det här nötandet på golfbanan. Vi hade köpt nya golfvagnar och även köpt nya skor och det kändes riktigt bra för våra skor var inte så snygga längre kan jag villigt erkänna. Jag känner mig lite stressad över att det bara blir kallare och kallare för det betyder att säsongen börjar lida till sitt slut och det är inte så kul tycker jag för golf är det bästa som jag vet. Jag tror att vi hinner med en resa till innan värdet sätter stopp på det så nu ska sätta mig och kolla om jag hittar något bra ställe att spela på. Jag har även funderat på att göra en custom fitting för att köpa nya klubbor. Det verkar som en bra idé att få hjälp av ett riktigt proffs för att hitta utrustning som passar perfekt.

This entry was posted on Sunday, November 4th, 2012 at 2:10 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply