Lång väntan till våren

Under en längre tid nu har jag varit närmast fanatiskt sugen på att bygga mig en egen pool hemma. Eller alltså, naturligtvis blir det inte jag som bygger badanläggningen utan jag kommer så klart anlita hanverkare då jag själv är ungefär lika händig som neurosedynskadad tvättbjörn. Hur som helst just lutar läget starkt åt att jag satsar på någon fin modell, gärna en sådan där klassisk njurformad, från svenskapoolfabriken. De verkar enligt min uppfattning vara bäst och mest prisvärda som finns på marknaden idag. Hur som helst ska det bli oerhört trevligt med en egen pool. Det enda som stör mig är att bygget att jag inte kommer kunna bada i poolen förrän framåt våren någon gång och det blir en lång och besvärlig väntan på alla sätt och vis. Men jag får se till att hålla ut på något vis, det måste jag liksom, finns inte så mycket annat att göra.

This entry was posted on Monday, October 29th, 2012 at 10:07 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply