Ett genuint och inte trendrelaterat matintresse

Jag har alltid varit väldigt intresserad av mat. I många år faktiskt. Det är inte så att jag hux flux hakat på det här jobbiga trendkockandet och finsmakeriet som plågat tevetablåer och kanske framför allt storstadsregioner under senare år. Nej, jag har ett genuint intresse och försöker inte hålla på att göra mig märkvärdig här som jag har en känsla av vissa gör. Ni vet de som säger, jag inte äta bröd som inte är gjort på surdeg från 1700-talet längre och så vidare i all oändlighet. I alla fall, just nu har mitt matintresse fokuserats huvudsakligen på ost. All sorts ost egentligen, men starkast känner jag nog för de svenska klassikerna som prästost, svecia och liknande. Men de måste vara ordentligt vällagrade annars får det vara enligt min mening. Allerum gör förresten de godaste ostarna av just prästtypen enligt min mening. De har en som är lagrad i hela 24 månader som är helt otrolig. Tveklöst min favorit i sammanhanget och jag använder den i oräkneliga recept.

This entry was posted on Saturday, August 11th, 2012 at 8:09 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply