Man gör vad man måste

I morse vaknade jag upp med ett ord på mina läppar. Möbler. Jag måste ha nya möbler snart annars blir jag förmodligen tokig. Så kan vi naturligtvis inte alls ha det, jag är i position i mitt liv där det inte alls är särskilt lämpligt att förlora förståndet. Jag har alltså inget annat val än att skaffa en massa inredningsprylar och göra det snabbt. Det snabbaste att fixa den saken är enligt min uppfattning att shoppa online, då är det ju liksom bara att klicka här på den vara man ska och så är saken biff. Så tycker jag att saker ska fungera rent generellt. Eller hur, varför kan allt inte bara flyta på enligt den modellen va? Det vore så soft på alla upptänkbara sätt och vis, särskilt i det här stadiet av mitt liv då det är mycket annat som inte riktigt fungerar som det ska. Nu kommer den saken förmodligen att ändras inom en inte alltför avlägsen framtid, det är jag relativt säker på faktiskt.

This entry was posted on Monday, April 30th, 2012 at 8:28 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply