Jag ska köpa en brandvarnare

Jag ska köpa en brandvarnare eftersom jag vill kunna sova lugnt på nätterna och det kan jag inte göra om jag oroar mig för att det ska börja brinna när jag sover och det är ju ingen trevlig känsla att oroa sig för det men det skulle jag kunna lösa genom att köpa en brandvarnare och det är ju inte särskilt svårt. Det är ju i och för sig inte särskilt troligt att det skulle börja brinna hemma hos mig och chansen lär ju inte vara så stor direkt men man vet aldrig vad som kan hända och det är ju bäst att vara på den säkra sidan och bara för att det inte är så stor chans att något ska hände så betyder det ju inte att man ska strunta i att vida förebyggande åtgärder när det gäller saker som har stora konsekvenser och det är ju därför jag har hemförsäkring också.

This entry was posted on Saturday, March 24th, 2012 at 12:44 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply