Det är ju inte så roligt att det är vinter

Det är ju inte så roligt att det är vinter och nu har det varit vinter jätte länge så man kommer ju knappt ihåg hur det var på sommaren och tanken på att gå runt i kortbyxor och t-shirt känns ganska långt bort för tillfället och det känns inte bra för jag tycker inte om när det är kallt ute så jag vill att det ska bli sommar nu. Jag kommer ihåg hur trevligt jag hade det förra sommaren för då åkte jag till grekland och solade och badade. Jag bodde på ett jätte fint hotell med ett gym och jacuzzi och jag brukade börja dagen med att gå till gymmet och sedan så satt jag i ett spabad efter träningen och sen fram emot eftermiddagen så gick jag till poolen och badade och solade och så vill man ju ha det jämt tycker jag.

This entry was posted on Monday, March 5th, 2012 at 11:25 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply